Background

‘Nintendo Switch Pro wordt vóór E3 2021 getoond’

Nintendo Switch AC

De opgevoerde Nintendo Switch wordt nog vóór E3 2021 getoond, dat is wat Bloomberg meldt in een nieuwsbericht. Bronnen die niet genoemd willen worden, maar bekend zijn met de plannen, zouden dit gemeld hebben.

Het nieuwe model voor de inmiddels 4 jaar oude console is sterker en heeft een beter scherm. Dat zijn enkele details die we al weten over de nieuwe Nintendo Switch. Ook wordt het apparaat voor een hogere adviesprijs aangeboden vergeleken met het huidige model. De standaard Switch wordt langzaam uit productie gehaald waardoor er over een tijdje alleen de Switch Lite en de Switch Pro verkocht worden.

Het onthullen van de krachtigere Nintendo Switch zou plaatsvinden vóór E3 2021 en dat is logisch. Hierdoor hebben de spelontwikkelaars de kans om hun titels te tonen voor de nieuwe hardware. Fans zouden daarna niet lang meer hoeven te wachten op het nieuwe model. Deze staat al gepland voor release in september of oktober 2021. Ondanks het tekort aan chips voor TV’s spelconsoles, auto’s, zou de productie in juli al van start moeten gaan.

E3 2021 begint officieel op 12 juni, maar eerder zijn er al andere showcases te bewonderen. Waaronder Geoff Keighley’s Summer Game Fest op 10 juni.

Eerder dit jaar dachten we al dat we Nintendo Switch Pro beelden te zien krijgen. Dit was tijdens de gameplay onthulling van Monster Hunter Rise. Wonder boven wonder was dit niet het geval en betrof het gameplay op een standaard Nintendo Switch.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation