Unboxing: Loot Crate – Binge

Loot Crate

Eindelijk is de verloren januari Binge crate dan toch aangekomen. De franchises in deze crate zijn: Black Mirror, Spongebob Squarepants, Friends en nog een secret franchise.

Ben zelf benieuwd wat er van Friends in deze Binge crate zit. Laten we maar snel de crate gaan openmaken.

Oeh dat is een meevaller. Direct kunnen we zien dat de secret franchise, Futurama is. Maar zoals altijd begin ik met het t-shirt.

Loot Crate

Misschien had je het al gezien. Het t-shirt is van Black Mirror. Op het t-shirt staan afbeeldingen van 6 gedenkwaardige afleveringen. Helaas kreeg ik de foto niet beter.

Loot Crate

Nu het t-shirt eruit is zien we de rest van de goodies.

Loot Crate

Haha wat grappig die sokken van Friends. Elke fan zal direct de kalkoen herkennen die Joey tijdens Thanksgiving op zijn hoofd zet.

Loot Crate

Er zit een kalender van Spongebob in de doos. Dit is een 16 maanden kalender van 2019, en dus ook een beetje van 2020. Dit is weer zoiets, wat moet je met een kalender? Altijd die jaarlijkse kalenders. Zie liever een verjaardagskalender. Daar heb je tenminste nog iets aan. Snel door naar het volgende!

Loot Crate

Wat is dat van Futurama? Het is een blind box waar 1 van de 16 verschillende poppetjes in zit. Laten we snel gaan kijken welke dat ik heb gekregen.

Loot Crate

En natuurlijk de pin. Deze maand is de pin van de U.S.S. Callister uit Black Mirror.

Loot Crate

Het thema van de Loot Crate van maart is Cosmic. De franchises in deze crate zijn: Captain Marvel, Alien, Lost in Space en natuurlijk weer een secret franchise.

Wil je zelf een crate ontvangen met korting, volg dan deze link naar de site van Loot Crate.

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek