Background

De Xbox Series X koelkast komt er nu echt aan

Xbox Series X koelkast

Update:

Toynk verkoopt de mini koelkast direct via hun website. Niet via Amazon. Dit is de webshop waar je moet zijn als je in Nederland woont.

En jij kunt ‘m kopen! Toen de nieuwe Xbox werd aangekondigd duurde het niet lang voordat het internet aan de slag ging met het belachelijk maken van de vorm van het apparaat. Is dat een koelkast? Nee, dat is het niet, maar er komt er wel eentje!

Microsoft grapte leuk mee en het duurde niet lang voordat er virtuele achtergronden van keukens met de Xbox Series X als koelkast werd afgebeeld in officiële Xbox presentaties. Ook werd er een gigantische koelkast gebouwd met het uiterlijk van de nieuwe Xbox. Voor alle andere fans is er nu ook goed nieuws. In december komt er een mini-koelkast in de vorm van de Xbox Series X. Het beste nieuws is zelfs dat jij ‘m kunt kopen. Hij is niet eens zo heel erg duur en de afmetingen zijn iets groter dan de console. Je kunt je Xbox Series X precies in de koelkast bewaren als je dat zou willen. Aaron Greenberg demonstreert het op zijn TikTok pagina.

Er passen 10 kleine 12oz blikjes in. In het deurtje zit een rekje zodat je er snacks in kunt bewaren. Het apparaatje is vanaf december verkrijgbaar vanaf €99. Je kunt ‘m vanaf 19 oktober al pre-orderen bij bepaalde retailers. Voor ons Europeanen is de minikoelkast verkrijgbaar via Amazon, Game Stop EU en Micromania.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation