Luigi’s Mansion 3 verschijnt op… Halloween!

luigis mansion 3

We roepen het al een aantal weken, als niet maanden, maar het is eindelijk bevestigd door niemand minder Nintendo zelf. Luigi’s Mansion 3 zal op 31 oktober het licht gaan zien, geen trick, maar een regelrechte treat tijdens Halloween dit jaar.

Afgelopen maand mochten wij het derde deel van Luigi’s Mansion al even spelen tijdens Nintendo’s Post E3 event. Na het spelen van deze game kijken we alleen nog maar meer uit om aan de slag te gaan met Luigi, maar ook Gooigi!

In onze video op Youtube kan je al even spieken hoe Lugi’s Mansion 3 er uit komt te zien. Indien je de video nog niet hebt gezien spelen we ook alvast Pokémon Sword en Shield en The Legend of Zelda: Link’s Awakening. De Nintendo Switch remake uiteraard. Indien je er liever over wilt lezen. Dat kan hier!

Indien je graag al je games digitaal hebt op Nintendo Switch is er nog meer goed nieuws! Het derde deel in de Luigi’s Mansion reeks zal namelijk ook beschikbaar zijn in de Nintendo Game Voucher. Je koopt een Game Voucher voor €99 en vervolgens kan je twee titels uit de e-shop ontgrendelen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld twee maal €10 besparen op games die €60 kosten.

De gamevoucher is speciaal in het leven geroepen voor spelers die graag digitaal willen spelen, maar geen 60 of zelfs 70 euro willen neertellen voor de nieuwste titels in de Nintendo e-shop. Ga jij vanaf 31 oktober aan de slag met Luigi’s Mansion 3? Of ga je pas op 1 november aan de slag zodra je klaar bent met de jaarlijkse Halloween tocht?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek