Spooky Scary Mortal Kombat 11 Halloween Skins nu beschikbaar

Mortal Kombat 11 Shaggy

Er zijn nu nieuwe Halloween-skins voor diverse personages in Mortal Kombat 11 beschikbaar.

De Masquerade Skin Pack geeft Liu Kang, Jade en Kabal een nieuw uiterlijk die geschikt is voor de engste tijd van het jaar. Zo verandert Jade met de Wicked Witch Jade-skin in een heks, lijkt Liu Kang op een skelet en heeft Kabal heel veel weg van Jason Voorhees.

Spelers kunnen het pakket kopen via de digitale winkels van het systeem waar men de game op speelt. De Masquerade Skin Pack is overigens geen onderdeel van de Kombat Pack. Mortal Kombat 11 is beschikbaar voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek