Background

Ori and the Will of the Wisps nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

Ori and the Will of Wisps

Tijdens de Nintendo Direct Mini Partner Showcase van 17 september sluit Nintendo af met een dikke verrassing. Ori and the Will of the Wisps is vanaf nu verkrijgbaar op de hybride console van Nintendo.

De Microsoft game die tot nu toe enkel verkrijgbaar was voor Xbox en Windows 10 PC’s is vanaf vandaag ook speelbaar op Nintendo Switch. De release van de game is een grote verrassing voor de fans en een uitbreiding tussen de samenwerking tussen Microsoft en Nintendo.

Moon Studio’s Ori games worden erg veel geprezen. Ook wij waren zeer onder de indruk van de game. Alles vloeit ontzettend goed in elkaar in deze schitterende en schattige platformer. Lees hier onze review. De game speelt op Nintendo Switch ook met vloeiende 60FPS.

Je kunt de game nu al digitaal aanschaffen via de Nintendo eShop en direct spelen. Wil je liever een fysieke versie van de game? De collector’s Edition is nu verkrijgbaar via Iam8bit. De Collector’s Edition komt met zowel de eerste Ori game, als de gloednieuwe Ori game op twee verschillende cartridges.

Ga jij (opnieuw) aan de slag met deze unieke platformer op je Nintendo Switch?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation