Call of Duty: Infinite Warfare beta overview video

call of duty: infinite warfare

De Call of Duty: Infinite Warfare beta begint op 14 oktober voor de Playstation 4 als je de game al vooruit hebt besteld. Activision heeft onlangs een nieuwe video vrijgegeven waarin we bepaalde play-styles van de game kunnen bewonderen.

In onderstaande video zie je een beetje wat je mag verwachten van de multiplayer in Call of Duty: Infinite Warfare. Er zijn zes zogenaamde grote speelstijlen die jij je kunt aanwennen. In deze video wordt er een diepere blik geworpen op drie van deze speelstijlen door middel van de verschillende ‘rigs’ die de game biedt.

Combat Rig Suit – Warfighter

Ontworpen voor de close/mid range assault stijl speler. Met deze rig maak je snel kills en ben je snel bij de objective. Het is een offensieve rig en heeft onder andere een speciale gun genaamd ‘The Claw’. Dit is een spreadshot wapen met kaatsende kogels zodat je vijanden in een cone voor je uit makkelijk neer kunt maaien. Met de ‘persistance’ trait die je kunt kiezen met deze rig resetten je killstreaks niet meer wanneer je dood gaat, maar heb je mer punten nodig om je volgende streak te gebruiken.

Combat Rig Suit – Merc

Een meer defensieve stijl wen je je aan met deze rig. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een soort schild + barrier genaamd ‘Bull Charge’. Hiermee dash je met je schild op vijanden af om ze omver te beuken. Met de ‘Infusion’ regenerate je sneller HP wanneer je uit combat bent.

Combat Rig Suit -FTL

FTL rigs maken je een soort van assassin op het slachtveld en hiermee maak je snelle kills door gebruik te maken van militaire testwapens. Deze rig komt met een laser-handgun die vijanden met 1 shot laat verbranden tot een hoopje as in 1 milliseconde. Met de ‘Power Slide’ trait kun jij sneller en verder sliden, terwijl je ook in kunt zoomen met je wapens.

Er zijn zes verschillende rigs en iedere rig heeft stuk voor stuk drie verschillende traits en gadgets. Dit zorgt voor meer dan 50 combinaties om uit te kiezen.

Weapons en crafting

Net als in iedere Call of Duty game kun jij je wapens levelen en ermee prestigen, maar voor de eerste keer is het mogelijk om jouw wapens te craften naar protypes. Hierin zijn vier verschillende levels. Ieder level komt met verschillende bonussen voor het desbetreffende wapen.

Zo zijn er nog een hele hoop nieuwe dingen die Infinite Warfare brengt in de Call of Duty franchise. Bekijk onderstaande video voor alle multiplayer core-features van de nieuwe Call of Duty.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek