E3 2019: Ori and the Will of the Whisps

Microsoft heeft tijdens hun persconferentie een nieuwe trailer laten zien van Ori and the Will of the Whisps. In de trailer zien we een aantal nieuwe stukjes van de maps en mogelijke nieuwe bazen. De trailer laat ons ook de releasedatum zien.

Ori and the Will of the Whisps heeft een nieuwe trailer gekregen op E3 2019. Tijdens de Microsoft persconferentie kregen we enkele nieuwe beelden te zien van de game. De video is maar kort en laat ons niet heel erg veel nieuws zien. Het belangrijkste nieuws komt aan het einde. De game heeft namelijk een releasedatum gekregen. Hij komt uit op 11 februari 2020.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek