Releasedatum Stranger Things seizoen 3 is bekendgemaakt

Stranger Things

De releasedatum van seizoen 3 van de serie Stranger Things is bekendgemaakt. Netflix heeft de datum bekendgemaakt door middel van een video op YouTube. Het nieuwe seizoen zal vanaf 4 juli op Netflix te zien zijn.

In 2016 maakten we voor het eerst kennis met de serie Stranger Things. De Netflix Original is een serie over een groep kinderen die meerdere mystieke gebeurtenissen meemaakt. In het eerste seizoen draait het om de zoektocht van de kinderen naar hun vermiste vriend en de onverklaarbare gebeurtenissen daaromheen. Het tweede seizoen draaide om de zoektocht van de kinderen naar een manier om weer aan het normale leven te kunnen deelnemen. Aankomend jaar zal het verhaal van Stranger Things verdergaan. De startdatum van het derde seizoen is namelijk aangekondigd op YouTube. Het nieuwe seizoen zal op 4 juli gaan beginnen. Er is nog weinig bekend over de strekking van het nieuwe seizoen. Het speelt zich 3 jaar na de gebeurtenissen van het tweede seizoen af in 1985.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek