Background

Shin Megami Tensei III: Nocturne krijgt Dante als DLC

Shin Megami Tensei III

Atlus heeft bekend gemaakt dat Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster Dante zal featuren van Devil May Cry als onderdeel van de betaalde Maniax Pack DLC

Bekijk hieronder de trailer van de Shin Megami Tensei III Maniax Pack.

Hoewel Dante in de originele versie van Shin Megami Tense III Nocture niet voorkomt, verschijnt hij wel in Maniax versie die alleen in Japan in verschenen.

De remaster zal ook een oud bekend karakter genaamd Raidou Kuzonoha terughalen. Raidou verscheen in Devil Summoner 2. De DLC is vanaf release meteen beschikbaar. Dat is dus 29 oktober in japan voor diegene het nog niet wisten.

Indien je Dante in team wilt hebben zal je de game opnieuw moeten starten in Maniax mode. Vanaf het moment dat Dante is verkregen zal hij alle scenes vervangen van Raidou. Het is nog niet bekend of beide personages tegelijk speelbaar zijn.

Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster zal beschikbaar zijn voor de Playstation 4 en Nintendo Switch. Wij Europeanen kunnen het spel ongeveer verwachten in de zomer van 2021.

Het spel is echter al een tijd geleden uitgekomen op de Playstation 2. Voor de ongeduldige onder ons is het ook mogelijk om de PS2 Maniax editie te spelen in het engels. Hiervoor zijn online verschillende handleidingen te vinden.

De SMT serie vormen de roots van de felbegeerde Persona Serie. Dus beste lezers, vind je Persona geweldig, geef de SMT serie dan zeker een kans. Veel spel elementen zal je terugzien en het hoge niveau van storytelling blijft aanwezig.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation