Background

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning onderweg naar Nintendo Switch

Kingdoms of Amalur

De Kingdoms of Amalur Remaster die we afgelopen jaar al zagen verschijnt dit jaar ook op Nintendo Switch. Re-Reckoning is vanaf 16 maart verkrijgbaar voor de hybride console van Nintendo.

Een fan-favoriete RPG van THQ Nordic keert terug. Alweer. Ditmaal op de Nintendo Switch. Net op tijd voor het avontuur weer wordt opgepakt, want later dit jaar, verschijnt er een uitbreiding voor de Kingdoms of Amalur remaster.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning – Fatesworn verschijnt later dit jaar, maar krijgt geen nieuwe informatie. Er is ook geen release datum bekend gemaakt voor de uitbreiding. Zodra deze verschijnt is de uitbreiding speelbaar op alle beschikbare platformen. Volgens de fan wiki zou de uitbreiding zo’n 5 uur aan extra content toevoegen.

Heb jij de remaster van de klassieke RPG al gespeeld, of wacht je op de Nintendo Switch versie om het lot te bepalen van de Faelands?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation