Alcatraz komt naar Blackout in Black Ops 4

Treyarch heeft samen met Activision bekend gemaakt dat er een nieuwe map naar Blackout komt. Spelers kunnen strijden voor de eerste plek op Alcatraz, natuurlijk eerst voor Playstation 4.

De nieuwe Blackout Alcatraz map in Black Ops 4 wordt bespeeld in een duister thema. Zo is de map gevuld met mist waardoor long-range combat iets uitdagender wordt. Veel actie zal natuurlijk te vinden zijn in de gevangenis bovenop de berg, toch kunnen spelers ook buiten het gebouw spelen. Spelers kunnen dus verschillende manieren toepassen om deze map te spelen, zowel close quarter combat als long-range.

De speler kan tussen de twee maps kiezen zodra deze switch naar Blackout, Alcatraz en de originele map. Alcatraz zal vanaf vandaag beschikbaar zijn voor Playstation 4 spelers. Op andere platforms zal deze zo snel mogelijk komen, niet huilen dus!

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek