Crash Team Racing Retro skins exclusief voor Playstation 4

Crash Team Racing Nitro-Fueled verschijnt 21 juni voor Playstation 4, maar ook voor Xbox One en Nintendo Switch. Playstation 4 spelers krijgen echter een aantal exclusieve bonussen.

Getoond in een trailer tijdens Sony’s State of Play zien we de oude skins van onder andere Crash, Coco en Cortex. Deze zijn exclusief beschikbaar voor de game op Playstation 4. Ook zal er een Retro track beschikbaar worden gesteld voor Playstation spelers. De oude skins zijn een bijna een-op-een kopie van de originele game uit 1999.

In de trailer wordt ook kort een blik geworpen op een battle game mode waarin we vier-speler local multiplayer zien. Een groot gemis in veel games tegenwoordig, maar niet in CTR blijkbaar!

Ga jij in juni aan de slag met Crash Team Racing? De game wordt ontwikkeld door Beenox en uitgegeven voor Activision. De game zal verschijnen met een prijskaartje van €39,99.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek