PVP komt binnenkort naar Pokémon Go

Pokémon Go

Pokémon Go bestaat inmiddels bijna z’on twee en half jaar. Tijdens deze periode hebben we veel ups en downs gezien omtrent de mobiele game van Niantic Labs en The Pokémon Company. Vooral in het eerste jaar kende de game veel problemen. Één van deze problemen waren onder ander het ontbreken van een aantal key functies van de game. Maar twee en half jaar release komen er dan eindelijk de PVP Battles.

Voor het release van de game waren de PVP battles en trading onderdeel van de speerpunten van de game. Echter op release ontbraken beide functies tot groot ongenoegen van de fans. Tijdens de tweede verjaardag van Pokémon Go mochten we dan eindelijk aan de slag met het ruilen van Pokémons aan elkaar. En dan nu half jaar verder kunnen we dan eindelijk tegen elkaar vechten met onze Pokémon.

Een exacte release datum voor de PVP battles is echter nog niet bekend. Maar Niantic kennende zal dat niet lang op zich duren wanneer zij iets aankondigen. Waarschijnlijk kunnen we voor het eind van dit jaar tegen onze vrienden vechten op Pokémon Go. Helaas is er ook geen nieuws nog omtrent hoe de PVP in zijn werk zal gaan. We moeten het doen met één screenshot waar we in ieder geval een stukje van de arena zien.

Pokémon Go

PVP Battles komen dan eindelijk naar Pokémon Go. Wie daag jij uit tot een gevecht? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek