Grote zomeruitverkoop in de Playstation Store

Playstation Store

Het is zomer! Dat betekend niet dat we gaan genieten van het weer met de zwembroek aan en een pils in de hand, maar lekker thuis blijven. Airco aan en Dualshock 4 in de hand. Het is namelijk angstaanjagend weer deze week!

Met oplopende temperaturen tot wel 40 graden verbreken we opnieuw een record. Gelukkig is het niet noodzakelijk om de deur uit te gaan. Indien je je vakantiegeld al ontvangen hebt, maar niet van plan bent om ironisch de zon op te gaan zoeken zijn er goede alternatieven. Playstation heeft één van zo’n alternatief in de vorm van een zomeruitverkoop in de Playstation Store.

Je kunt gebruik maken van kortingen tot wel 60% op bijvoorbeeld Marvel’s Spider-Man, God of War, Horizon Zero Dawn, Red Dead Redemption 2 en nog veel en veel meer. De sale zal nog tot 21 augustus actief blijven dus je hebt nog ruim voldoende tijd om iets uit te zoeken. Wil je alle titels op een rijtje bekijken? De Playstation Blog website heeft ze voor je opgesomd.

Interessante titels uit de lijst zijn wellicht Spider-Man voor €29,99, Devil May Cry 5 voor €34,99 en Horizon Zero Dawn: The Complete Edition voor maar €14,99. Je kunt hier naar de webpagina van de zomeruitverkoop gaan om direct aan de slag te gaan met de zomerkortingen.

Je kunt nog tot 21 augustus gebruik maken van de kortingen in de summer sale. De 60% kortingen zijn exclusief mogelijke extra kortingen voor Playstation Plus abonnees. Welke game(s) ga jij aanschaffen?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek