Nieuwe video over Diablo-projecten bij Blizzard

Diablo 3: Reaper of Souls

In juni hebben we een artikel geplaatst, waarin gespeculeerd werd dat Blizzard bezig was met een nieuw Diablo-project. Er is nu een video uitgekomen waarin deze speculatie bevestigd wordt. Het is mogelijk dat we later dit jaar al een van deze projecten zullen zien.

In juni verscheen een vacature op de Blizzard-website voor een nieuw Diablo-project. Het was op dat moment nog onduidelijk wat dit project zou inhouden. Het is nu twee maanden later en Blizzard heeft een video uitgebracht om de Diablo-projecten te bevestigen. In de video wordt aangegeven dat er aan meerdere Diablo-projecten gewerkt wordt op het moment. Het wordt in de video niet duidelijk gemaakt wat deze projecten inhouden, maar we gaan er mogelijk al één zien later dit jaar. We zullen waarschijnlijk meer informatie krijgen over het aankomende project tijdens Blizzcon.

Seizoen 14

Brandy Camel, de community manager van de game, geeft in de video ook nog wat informatie over seizoen 14 dat op dit moment bezig is. Het is namelijk het eerste seizoen dat een thema heeft. Het thema van dit seizoen is greed en dit betekent dat er twee keer zoveel Treasure Goblins spawnen. Greed is het eerste thema dat gebruikt word, maar in de toekomst zullen ook andere thema’s toegevoegd worden. Voor meer informatie over seizoen 14 verwijzen wij je naar de Diablo-website.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek