Background

Playstation Plus games voor juni 2020

PlayStation Plus oktober 2020

Maandelijks kunnen Playstation spelers twee nieuwe titels toevoegen aan hun bibliotheek indien ze een actief Playstation Plus abonnement bezitten. Juni kent twee sterke titels in tegenstelling tot de teleurstellende maand mei.

Vroeg in de week werd al bevestigd dat Call of Duty: World War 2 gratis beschikbaar gesteld zou worden in juni. Onlangs werd ook bekend gemaakt dat Star Wars Battlefront 2 gratis wordt toegevoegd. Playstation Plus leden kunnen vanaf dinsdag 2 juni aan de slag met Battlefront 2. World War 2 is nu al gratis beschikbaar.

Battlefront 2 had een ruwe start. EA maakt de verkeerde beslissingen waardoor de game enorm veel kritiek kreeg. Dankzij de verkeerde van EA is er eindelijk een grote afkeer ontstaan tegen lootboxes. Overheden en instituten zijn er mee aan de slag gegaan om te bepalen of zulke elementen niet schadelijk zijn voor (een bepaalde groep) gamers. In bepaalde landen mag het niet meer, in andere wel nog.

Inmiddels heeft de game meer dan 25 updates gehad en is het nu allemaal een stuk beter te doen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over die lootboxes. Velen zeggen zelfs dat de game nu oprecht goed is geworden.

Heb je de games van de maand mei nog niet toegevoegd? Daar heb je nog tot 2 juni de tijd voor.  De games van juni blijven tot 6 juli gratis. Voeg ze vóór die tijd toe aan je bibliotheek om ze te kunnen blijven spelen zolang je abonnement actief is.

Ga jij volgende week aan de slag met deze nieuwe games? Indien je in het bezit bent van een EA Access abonnement kan je Battlefront 2 nu ook al spelen!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation