Background

Operation Steel Wave vandaag naar Rainbow Six Siege

Steel Wave Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege is vandaag twee operators en een renovatie rijker. Operation Steel Wave gaat van start als tweede contentupdate van het vijfde jaar in Siege. Ga aan de slag met onder andere Melusi in de verdediging, of Ace in de aanval.

We hebben het tweede seizoen van jaar vijf al even besproken in een Steel Wave preview. Het nieuwe seizoen gaat een aantal dingen veranderen en toevoegen in de inmiddels vijf jaar oude tactische shooter van Ubisoft.

Map rework

De map waar het voor velen mee begonnen is: House, krijgt een complete rework. Het blijft een zeer kleinschalige casual map en komt dus niet naar de ranked playlist. Wél is de map volledig aangepast zodat deze beter in lijn staat met de huidige stand van zaken in de game. Zo heeft het huis wat aanbouwingen gekregen en ziet er net iets huiselijker uit met de extra slaapkamer die na 5 jaar eindelijk eens afgemaakt is.

Nieuwe operators

Met Melusi in de verdediging worden aanvallende vijanden vertraagd door Melusi’s magnetron gadget. Deze plaatst ze ergens op de grond of op de muur. Spelers in de buurt worden langzamer. De magnetrons zijn kogelvrij en kunnen dus alleen met de vuist kapot geslagen worden. Het apparaat maakt ook nog eens geluid, dus verdedigers weten precies wanneer iemand in de buurt is van Melusi’s gadget.

Ace als hardbreacher wordt de volgende aartsrivaal voor versterkte muren. Zijn gadget sloopt drie lagen muur weg waarna er een groot gapend gat ontstaat. Ideaal om de aanval in te zetten, maar tijdens het breachen kan de gadget worden gesloopt waardoor maar een gedeelte van de muur gesloopt wordt.

Gadgets en accessoires

Verdedigers kunnen vanaf nu aan de slag met een nieuw snufje. Proximity alarms kunnen worden geplaatst en maken lawaai als een vijand in de buurt komt. Vijanden kunnen het alarm eenvoudig kapot schieten. Wel even goed richten door je geverfde vizier want vanaf dit seizoen wordt het mogelijk om accessoires voor je wapens visueel aan te passen met skins.

Rainbow Six Siege zal vandaag voor een aantal uren niet gespeeld kunnen worden door de komst van het nieuwe seizoen. Check hier meer informatie over Operation Steel Wave.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation