9 februari 2023

Call of Duty: Black Ops Cold War is direct vervolg op Black Ops 1

Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold war wordt morgen officieel onthuld. De game is in ieder geval een direct vervolg op de aller eerste Black Ops titel van Treyarch. Dit meldt Charlie Intel via hun website. De productbeschrijving van de game lekt vroegtijdig uit.

Charlie Intel is bron voor al je Call of Duty geruchten en lekken. De meest recente leak betreft de productbeschrijving voor Call of Duty: Black Ops Cold War. Iconische personages keren terug, maar ook nieuwe maken hun debut in deze nieuwe Call of Duty. Check hier beneden de gelekte beschrijving?

The iconic Black Ops series is back with Call of Duty®: Black Ops Cold War – the direct sequel to the original and fan-favorite Call of Duty®: Black Ops.

Black Ops Cold War will drop fans into the depths of the Cold War’s volatile geopolitical battle of the early 1980s. Nothing is ever as it seems in a gripping single-player Campaign, where players will come face-to-face with historical figures and hard truths, as they battle around the globe through iconic locales like East Berlin, Vietnam, Turkey, Soviet KGB headquarters and more.

As elite operatives, you will follow the trail of a shadowy figure named Perseus who is on a mission to destabilize the global balance of power and change the course of history. Descend into the dark center of this global conspiracy alongside iconic characters Woods, Mason and Hudson and a new cast of operatives attempting to stop a plot decades in the making.

Beyond the Campaign, players will bring a Cold War arsenal of weapons and equipment into the next generation of Multiplayer and Zombies experiences.

Welcome to the brink. Welcome to Call of Duty®: Black Ops Cold War

The Numbers Mason, what do they mean? Campaign mode keert terug en daarnaast ook de iconische Multiplayer en Zombies mode.

Geen gratis next-gen upgrade

De verschillende edities voor de volgende Call of Duty zijn ook al uitgelekt. Het lijkt er op dat we drie versie krijgen.

  • Standaard Editie
  • Cross-gen Editie
  • Ultimate Editie.

De cross-gen editie bevat de game voor zowel Playstation 4 en Playstation 5 of Xbox One en Xbox Series X. Er is dus geen gratis upgrade beschikbaar voor de nieuwe Call of Duty. Wél is de oude versie speelbaar via backwards compatibility op zowel PS5 als XSX.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →